HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

Kiegészítmény (a' előbbihe')

2009.01.26. 19:59 Samu (VT)

   Egy apró, de (számomra) igen kellemetes és talán tanulságos szösszenetet elfelejtettem elkövetni az előző, Gödörös mélyrepülésünkről szóló beírmányomban. Lássátok!

   Egy ficak, aki bár nem ropta az első sorban láthatóan jól érezte magát előadásocskánk alatt, elég lelkesen dícsért bennünket, valami ilyesmi is elhangzott a szájából:

 - Ti vagytok a metal belgái, csak jobbak. Bár az első lemezük nekik is király, de ti is nagyon jók vagytok zeneileg és szövegileg is.

   Azt nem merem megkockáztatni, hogy szó szerint ezt mondta, de szerintem túl sok eltérés nincs az eredetihez képest, és a lényeg úgyis benne van. Faszák vagyunk! :)
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

2 komment

Címkék: szöveg izé

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr71904529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

davics 2009.02.27. 18:35:18

Oszt mi van a Crazy Mamával, ottan nem vótunk?

Samu (VT) · http://vastrabant.hu 2009.03.22. 13:26:52

Tezsvírem, nekem mán nincsenek a agyamba' oly régi kípek. Ha van kedved és időd kapirgáljad össze kicsiny kezeiddel és fölrakjuk ide a te aláírásoddal!
süti beállítások módosítása