HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

Informatikai problémáink

2012.05.23. 11:37 Samu (VT)

Kedves Látogatók!

Sajnos informatikai problémák miatt, melyet az oldal frissítése következtében menthetetlen és eltűnt bejegyzések látszatnak, illetve nem látszatnak blogunk nem frissült. Jó nem vagyunk mi sem zsenik ebben a kérdésben, de egy használati útmutatót, ha az nem informatikusoknak készült kizárólag, még el tudunk olvasni. Sajnos a Backstage Pubban játszott Sickratmannal közös koncert beszámolója az enyészeté lett, és az oldal szerkesztői még nem válaszoltak arra a kérdésre, hogy vissza lehet e állítani a valamilyen oknál fogva törölt bejegyzést. Arra, hogy nem tudtunk új élményeket feltölteni annyi válasz jött, próbáljuk másik böngészővel. Most is explóreren írom. Erről ennyit. Reméljük a közeljövőben jobban mennek majd ezek a dolgok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr974533432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása