HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

Gödöllő, 8-as

2012.02.16. 11:26 Samu (VT)

 

Mit mondjak, hideg volt. Köszönjük a hallgatóknak, akik le bírtak jönni a koleszból! Csapta a szél autóinkat a 3-ason kifelé menet, és lassan fagyott le az úttest. Az én autómnak még egy kis hó eltakarítás is elkélt a klub előtt, hogy ki tudjunk pakolni. Dávid autójában a több tonna homokzsák mellett hólapát is volt. Készült. Délelőtt féltünk, hogy másodszor is módosul a koncertidőpont (8-ából így is 15-e lett az időjárás miatt), mivel vízszintesen szakadt a hó. Délutánra elállt, eltakarították, és mehettünk. Mindig korán érkezünk, és parázunk, hogy nem lesz közönség. 23 előtt nem is igen voltak megint. Éjfél körül kezdtünk, és be tudtunk csalni jó pár átfagyott egyetemistát. Sajnos másodszor szembesültünk a szórakozóhelyekről való dohányzás kitiltásáról szóló törvény hatásaival. Már Érden kint állt a többség a klub előtt. Itt is így történt. Kintről a teraszról csápoltak többen. Beismerem, nem fulladtunk meg a cigi füsttől a helységben, de Érden is csak ki- be rohangált az a pár ember, aki eljött. Ez egy érdekes szituációt idéz elő, amit Southamptonban hallottam. Az utcán lehet dohányozni, de a kocsmában nem. Az utcán viszont nem lehet inni, de a kocsmában igen. Aki egyszerre szeretne eme szenvedélyekkel élni, maradjon otthon. Hát ez van. A 8-asban mindig kedvesek velünk, csak nem tudjuk kihasználni a meghívásukat egy- egy italra, mert drága a jogsi. Így Dávid kiaknázta a hagymás zsíros kenyeret, én pedig szopogattam az alkoholmentes söröket. Lalónak végre begyógyult szétvágott keze, újra bátran tekert. Arni kicsit álmatag volt a hurkapálcás dobolástól, Dávid kicsit berekedt, én meg meghúztam a derekam a hólapátolásban. De jó buli lett. Kaptunk is egy meghívást, egy augusztusi fesztiválra. Örömmel fogunk neki eleget tenni!
Samu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr634118817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása