HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

Rocktusa

2012.05.23. 11:40 Samu (VT)

Ugyan a honlapunkon sajna technikai problémák miatt nem szerepel ez a koncert mikor ezen sorokat írom, de ott voltunk. Hol is?! Pusztaszabolcson a Sorompó Bisztróban. Több zenekar játszott késő délutántól, de sajnos az „arany péntek” miatt a közönség csak estére ért át (a koncerten Borsodit szolgáltak fel) . Így néhány zenekar kénytelen volt gyér közönségnek játszani. Azt hittük messze van, de pikk-pakk ott voltunk. Tartottunk a pénteki csúcstól is, de az úgy látszik a benzin és gázolaj árak, a legkevesebb 10 napos autópálya matricára (majd 3000 Ft) való átállás miatt elmaradt. Nem gondoltam volna ennek is lehet előnye…A városka csendes hangulatos. Sétáltam egy kicsit benne. A vasútállomás valaha komoly forgalmat bonyolíthatott. Az előző századelőn vasutasoknak épített telepek itt is megtalálhatóak. A bulink jól sikerült. Előttünk nemzeti rock szólt, utánunk pedig System Of a Down tribute. Sajna közel voltunk a toaletthez, és egy- egy ajtónyitásnál leszédültem a színpadról. A technikus megpróbálta a maximumot kihozni a hely akusztikájából és a gyenge énekcuccból, amihez még gyengébb kontroll társult. Megpróbáltunk nem hangerőbajnokságot csinálni. A zenekaroktól pozitív visszacsatolások, elismerések jellemezték az esténket, a közönségtől pedig lelkes mosolyok. Annak dacára, hogy nem tudtunk próbát összehozni a koncertre odaraktuk. Dávid is kitett magáért, bár ennek egy pohár sör látta a kárát, ami kiborult. Kicsi volt nekünk a színpad. Szóval jól sikerült az este, és külön jó volt, hogy erősítők nélkül kényelmesen egy autóval érkezhettünk a szervezők jóvoltából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr414533524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása