HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

Honlapunk

2012.05.23. 11:38 Samu (VT)

Sajna a honlappal is kis problémáink vannak, ezért nem frissül, de ne aggódjatok, rajta vagyunk a problémán. Most már tényleg nemsokára elkészül a galéria. Lesz, aki megláthatja magát rajta. A Sztepperobik klipje is a végső stádiumban jár, nemsokára láthatjátok. Most pedig a Backstage „Vezetősége” felajánlásával 31-én csinálunk nálunk egy monstre Vastrabant koncertet, ahol videó, és hangfelvétel is készül majd. Szeretnénk mindenkit, aki teheti megkérni, hogy jöjjön el csápolni, hogy a felvétel veletek lehessen teljes! A Sztepperobik klipforgatásában is sokan segítettek jelenlétükkel, és munkájukkal. Szeretnénk, hogy ez megismétlődjön, és többen is eljöjjenek, hogy a magyar rockot a Vastrabanton keresztül is támogassátok! Előre is köszönjük!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr644533523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása