HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

31 Backstage koncertvideó forgatás

2012.05.23. 12:45 Samu (VT)

Kedves Barátok, Ismerősök, Vastrabantosok!

31-én a Backsatge Pubban www.backstage.hu (Városligeti fasor 44) tartjuk első koncertfelvételünket a zenekar fennállása óta. A lehetőséget a Backstage ajánlotta fel, amit köszönünk nekik (főleg Jucinak)! Fél kilenckor csütörtökön ami Vastrabant azt odatesszük. Szeretnénk, ha minél többen eljönnétek, ezzel is emelve a videó sikerét. Nélkületek mit sem ér egy koncert! Szóval, mindenki jöjjön, hozzon másokat is. A hangulatról mi gondoskodunk, a sörről a Backstage. Belépés természetesen díjtalan!!! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr734535527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása