HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

Szülinapi buli a Backstageben

2012.03.09. 14:21 Samu (VT)

Tegnap este szüli és nőnapi koncerten vettünk részt a Backstage http://backstagepub.hu/  vendégeként egy kellemes hangulatú koncerten. A Dózsa György úton, a Vezér sörözőben találkoztunk Lalóval, aki ebben a rohadt hidegben robogóval jött átfagyva, a hátán a Washburnjével. Mi Dáviddal Újpestről BKV-val érkeztünk. Egy kicsit bemelegítettünk, átbeszéltük a zenekar ügyeit, mivel rég nem találkoztunk. Aztán átballagtunk a koncertre. Laló robogón ballagott. Az ünnepeltet egy Vastrabantos pólóval köszöntöttük melyet Laló készített neki a műhelyében. A gárda összes nőjét végig csókoltuk nőnap alkalmából, akik nagyon örültek nekünk, mint mindig. Arni egyből a koncertre jött. Találkoztunk zenész ismerősökkel is lent. Nekem Kőbányán évfolyamtársam volt Pulius Tibi Pulcsi a Supernemből. Ezer éve nem találkoztunk. Utoljára talán a húgom esküvőjén, amikor még a Veracruz zenekarral játszott, és ők szolgáltatták a talp alá valót. Pulcsi most nem játszott, csak kísérőként volt jelen. Az IScream kezdte a műsort. Rock feldolgozásokat játszottak, mint Skid Row, Scorpions AC/DC stb. Juci az énekesük ismét odarakta magát. Jó hangulatot csináltak megint. Mi 3 számot játszottunk, hogy a többiek is szóhoz tudjanak jutni. A "Ring of Fire"rel kezdtünk, aztán a jól bejáratott "5literes" sajáttal folytattuk, végezetül pedig az egyik Rice feldolgival, az "Üss a kölökre" dallal zártunk. Pulcsi csak annyit mondott, „jól odapunkoltatok”. Oda. Az a jó a Backstageban, hogy nem kell sokat cuccolni. Van minden. Hamar fent voltunk, és hamar le is szereltünk. Pöröghetnek a koncertek. Sajna nem maradhattunk sokáig, pedig a hangulat jó volt. BKV függők voltunk, így futhattunk Dáviddal az utolsó 20E buszhoz a Hősök terére. Lalónak szerintem deres lett a segge, mire hazamotorozott a hegyre.

 

Samu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr634299841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása