HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

Koncertinfó 2012.03-ra

2012.02.20. 11:06 Samu (VT)

 

Kedves Látogatók!
Sajnos a 2012-es év márciusára egyenlőre nem találhattok koncertet a honlapon. Ennek oka, hogy Lőrinczi Attila által szervezett 10-ei Treffort Kertes bulinkról semmi értelmes hír. Továbbá meghiúsult egy Mentás fellépésünk, amit később pótolunk. 14-én játszottunk volna Dávid másik zenekarával a Naturral a Mentában. Lelkileg készültem rá. Egy kis meglepetést is kigondoltam. Első zenekarunk, a Tripanosoma legénységével (Hajósi Dávid (Vastrabant) – ének, Hajósi Lajos (Natur) – gitár, Szüllő Szabolcs (Drop Magic) – dob,  Samay Balázs Samu (Vastrabant) – basszusgitár) egy Jane’s Addiction nótát eljátszunk Nektek. Március 8-adikán ugyan leszünk a Backstage Pubban, de ott a Helyiek meghívására egy szülinapi bulin veszünk részt, és másokkal együtt csak 1 – 2 számot játszunk az Ünnepeltnek. Kérlek Titeket, látogassátok a honlapunkat, mert néha képesek vagyunk egyik napról a másikra is fellépni valahol.
Samu

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr544144649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Samu (VT) · http://vastrabant.hu 2012.03.12. 16:59:00

Hát a 10.-ei Treffortkertes buliból tényleg nem lett semmi. Sajna ez tipikus Attilánknál. Tavaly év végén 3 koncertet nem játszottunk az ország 3 városában ugyanígy. „Lesz”! Aztán néma csönd és hullaszag…Most legalább nem tanult be helyettes potyára!
Samu
süti beállítások módosítása