HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

Westbanhof szombat este

2012.02.19. 11:06 Samu (VT)

 

Ismét köszönjük azoknak, akik tegnap eljöttek egy kis P.Iggy – Vastrabant koncertre a Westbanhofba. Egy régi ismerős volt a keverő mögött, aki a Mentában már hangosított minket, de sajna valami technikai problémával kellett megküzdenie, ezért kicsit csúszott a program. Szerintem a jövőben, a pultosok (ez a csapat szereti az előadásainkat) elmondására hallgatva, korábban kezdünk majd. Az aluljáró is teltebb akkor még. Többeket be lehet csalni. Mivel a koncertek ingyenesek, a sör olcsó (300 Ft), és jó a hangosítás és a technikusok is, ez nem is nehéz. Új dolog ugyan, hogy a helyiség aluljáróra nyíló üvegfalait elfüggönyözik, így a népek kénytelenek bejönni, ha kíváncsiak arra mi szól bent. Ismét volt pár hajléktalan Zoratán, aki kint diszkózott a koncert alatt. A rendőrség igazoltatott is bőszen, bár szerintem naponta találkoznak velük. Több közönyös képpel üldögélő szombati fiatal is meghallgatott minket, de elismeréssel adóztak utána. A pultos lányok is bőszen csápoltak néha. Tetszettek nekik a szövegeink. 2 új számmal örvendeztettük meg közönségünket, amit már a 8-asban is eltoltunk. Egy hónapja hirtelen felindulásból összeraktuk, az egyenlőre „Elit” és „Vegyé vissza” címmel ellátott nótákat. Jó kis pörgős Laló – Dávid koprodukciók, a megszokott Vastrabantos hangzásvilággal. Ezek is felkerülnek majd a készülő új lemezre. Már 11 nóta van összerakva, csak fel kell játszani őket. A „Sztepperobik” videóklippje is talán vágóra talál. Még októberben sok barátunk segítségével felvettük a KM-Par-Ker Kft. jóvoltából rendelkezésünkre bocsájtott klubszobában. Erről, amint elkészül, bővebben írok majd. Sok mindenkinek szeretnénk megköszönni a segítséget is.

Samu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr554134210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása