HTML

Regék a Vastrabant vándorlásiról és zajzásiról

2007. október 13-ra virradó éjjel, Kecskemétről hazafelé, kisbuszbéli álomból riadva, némi alkoholos túlfűtöttségtől hajtott enyhe, de legalább hangos szófosásba gabalyodva az a gyönyörű gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy blogot írok zenekarom, a Vastrabant (VT) hányattatásairól. Hátha lesz, aki elolvassa.
2007.11.15-én beindult a Vastrabantról írták rovat. A legújabb linkeket majd jól kipirosozom! :)

Újjá élesztjük!!!

2012.02.15. 16:06 Samu (VT)

 

Kedves Rajongók, Olvasók és Érdeklődők!
Megújult honlapunkkal, és eme blog folytatásával, amit Lau ápolt eddig, szeretnénk Nektek kedveskedni, és információval ellátni Titeket a Vastrabival kapcsolatban. Mint láthatjátok, a koncertek frissülnek a honlapunkon, és a Facebookon is, mindig időben, hogy elérjétek. Sok szeretettel várunk Mindenkit! A következő helyszín ma lesz a Gödöllői Egyetem diákjai által kedvelt hangulatos kis kocsmában, a 8-asban, mely gyalog 10percre a HÉV megállótól, a 3-as úttól kifelé menet jobbra található egy kis zsákutcában a benzinkút után. Aztán hétvégén, 18-án csapunk oda ismét Laló és Arni másik zenekarával karöltve, a Piggyvel (Iggy Popp tribute), az olcsó árairól híres Westbanhofban (http://www.facebook.com/westbahnhof?sk=info#!/westbahnhof?sk=info), a Nyugati aluljárójában. Az az üvegfalú kocsma a Westend felé menet a harisnyásoknál. Ingyenes lesz grátiszként, miként a 8-as is.
Samu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vastrabanttolas.blog.hu/api/trackback/id/tr564113665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása